Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Τσεκάρει κανείς στην Κυβέρνηση τους υποψήφιους επενδυτές της ΕΑΒ;


Στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού από τη Θεσσαλονίκη για την Άμυνα ξεχωριστή θέση είχε η ΕΑΒ, για την οποία είπε χαρακτηριστικά πως «αναδιοργανώνεται ώστε να μετατραπεί σε κέντρο συντήρησης αεροσκαφών για την ευρύτερη περιοχή».

Σύμφωνα μάλιστα με ιστότοπο που ασχολείται με τα επιχειρηματικά, υπάρχει ενδιαφέρον από ολλανδικές εταιρείες για συνεργασία σε διπλό μέτωπο και… διάσωση της ΕΑΒ, ενώ έγινε και συνάντηση με τον Υπουργό Oικονομικών Xρήστο Σταϊκούρα, τον Υπουργό Aνάπτυξης και Eπενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή Υπουργό Nίκο Παπαθανάση, ενώ ο κύκλος των επαφών σε κυβερνητικό επίπεδο έκλεισε με επίσκεψη στο Πεντάγωνο και συνάντηση με τον YEΘA Nίκο Παναγιωτόπουλο.

Το dealnews.gr συγκεκριμένα, αναφέρει ότι μια πρόταση των Ολλανδών περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός consortium (συνεργασίας) που θα επιταχύνει και θα υλοποιήσει όλα τα προγράμματα της EAB (τρέχοντα και μελλοντικά) για την κατασκευή και συντήρηση αεροσκαφών και ελικοπτέρων.

Υπάρχει και δεύτερη ολλανδική πρόταση, για τη συνεργασία της EAB με την Daedalus Aviation Group στην αεροπορική βιομηχανία, για τα ελικόπτερα και τα αεροσκάφη και την ανάπτυξη άλλων εξελιγμένων τεχνολογιών.

Ποια είναι όμως αυτή η η Ολλανδική «Daedalus A.G»;

Σύμφωνα με το exomatiakaivlepo, πρόκειται για μια μικρή εταιρεία που ασχολείται, όπως λέει, με εργοστασιακή συντήρηση (MRO) και υποστήριξη αεροσκαφών F-16, έχει 30-42 άτομα προσωπικό και τζίρο μόλις 6-10εκ. ευρώ.

Πως ακριβώς μια τέτοια εταιρεία θα επενδύσει και θα «αναδιοργανώσει» την ΕΑΒ;

Έχουν συναίσθηση στην Κυβέρνηση για μέγεθος, την αξία, τις δυνατότητες και τις προοπτικές της ΕΑΒ, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει;

πηγή: exomatiakaivlepo.blogspot.com

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.

ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ
17,5 ΧΛΜ ΠΕΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΩΝ
ΔΡΥΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
email.askostoyaioloy@gmail.com
ΚΙΝ. 6977868000 - 6907847307

ΑΣΚΟΣ  ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ FB:   https://www.facebook.com/askostoyaioloy

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ YOUTUBE:                 https://www.youtube.com/channel/UCnc1VQVVEM1yCaOClVgtBeQ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ      https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0                       

  ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΛΥΞΗ ΕΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:                                                https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου